Services

Culture Fitter biedt verschillende services aan. Of het nu gaat om het vinden van een commerciële kracht, een directielid voor uw organisatie of iemand die op interim basis ingezet moeten worden. We gaan er voor u mee aan de slag.

International Recruitment

Uitbreiding van uw verkoop- of marketingteam? Of u nou binnen uw landsgrenzen blijft of de stap naar het buitenland zet en lokale toppers zoekt: Culture Fitter vindt de juiste mensen voor u. Dat doen we altijd met oog voor uw bedrijfscultuur én de constant veranderende manier van verkopen en vermarkten.

Van account managers, sales managers, business development managers en verkoopmedewerkers in de binnendienst, tot product managers, marketing managers en digital marketeers… Culture Fitter helpt u aan de beste match.

Executive search

De wereld om ons heen verandert continu — en in een steeds sneller tempo. Bedrijven moeten meebewegen, wat ook betekent dat leiderschap hervormt. Tijdens zo’n transitie een onderneming en team leiden is mooi en uitdagend. Maar het lukt alleen als u toekomstbestendige leiders hebt die de problemen van morgen vandaag al zien en oplossen.

Of het nu gaat om een CEO, COO, CFO, sales director, commercial director of marketing director. Of allemaal.

Interim

Op tijdelijke basis en op korte termijn hulp nodig? Ook bij tijdelijke oplossingen is het belangrijk dat een medewerker zich verbonden voelt met uw bedrijf en echt van toegevoegde waarde is. Precies zo’n kandidaat stelt Culture Fitter aan u voor.

Is een collega langdurig ziek, met zwangerschaps- of ouderschapsverlof, of wilt u er zelf even tussenuit? Geen probleem, wij vinden de best passende vervanger. Wilt u de buitenlandse markt verkennen zonder meteen een fulltime verkoper aan te nemen? Ook dan vinden we snel een oplossing.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail of beter nog bel ons!