Over ons

Wat is er nou mooier dan de juiste mensen aan de juiste cultuur te koppelen? Een bedrijfscultuur waar mensen zich in herkennen en met plezier werken? Waar mensen hun potentie volledig benutten?

De juiste match tussen mens en cultuur

Culture Fitter zet de juiste mensen op de juiste plek — precies die mensen die binnen de bedrijfscultuur passen. Ze voelen zich onderdeel van een energieke machine en die energie geven ze door. Want het is juist die goede ‘fit’ tussen mens en cultuur die ervoor zorgt dat werknemers de chemie voelen. Dat ze de dingen doen die bij ze passen, waar ze goed in zijn en zo de passie voor hun werk versterken. Krijg je al een idee van wat dat met je bedrijfsresultaten doet?

Zeg nou zelf: jij wilt je mensen toch ook blij zien? Dat ze zich zonder moeite en met veel plezier keihard inzetten om samen vooruit te komen? Dat doen de juiste mensen op de juiste plek. Ze ervaren meer werkgeluk, blijven langer in dienst, ontwikkelen zich en groeien.

Meer dynamiek, betrokkenheid en passie

Nieuw bloed in een team is vaak een accelererende factor in een verandertraject. De ambassadeurs van de verandering die jij graag ziet. Dat geeft energie.

De perfecte match tussen mens en cultuur brengt meer dynamiek, betrokkenheid en passie. Tel daar die energie bij op en het is een directe bijdrage aan betere resultaten en duurzame bedrijfsgroei.

Persoonlijke aandacht

Culture Fitter gelooft niet in one size fits all. Het is mensenwerk. Maatwerk. Of je nu opdrachtgever of kandidaat bent: je krijgt oprechte, persoonlijke aandacht. Wie ben je, wat wil je, waar sta je voor, waar wil je heen? We gaan uitgebreid met je in gesprek, zodat we je echt leren kennen. Daar waar nodig voeren we analyses en testen uit. Met een compleet beeld van het team of de organisatie en kandidaat als resultaat.

Wereldwijd netwerk

Een lokaal team opbouwen in het buitenland of ‘gewoon’ je bedrijf lokaal uitbouwen? Dankzij een nog altijd groeiend netwerk kan Culture Fitter snel de juiste match maken. Over de hele wereld.

Over de oprichter: Sander Bruinsma

Sinds 1997 heeft Sander Bruinsma uiteenlopende commerciële rollen vervuld — zowel op managementniveau als op strategisch niveau — Tijd voor een nieuwe stap. Culture Fitter is precies waar Sander voor staat: resultaatgericht, creatief, analytisch en met oog voor de medemens.

De passie voor het internationale, mens, cultuur in de breedste zin van het woord en strategie is de basis van dit mooie recruitmentbedrijf. Na jarenlang over de hele wereld te hebben gewoond en gereisd, heeft Sander in Culture Fitter zijn thuis gevonden.

Brand purpose

Ondernemen draait om meer dan alleen winst maken. Sterker nog: Culture Fitter gelooft in mensen en missie om die winst te maken. Het begint bij het welzijn van werknemers, want de bedrijfsresultaten volgen dan. Verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor een bedrijfscultuur die groei realiseert — dáár draait het om. Daarom helpen wij bedrijven in de wereldwijde PBM-industrie bij het vinden van de beste kandidaten: professionals die geschikt zijn voor de baan én aansluiten bij de bedrijfscultuur.

Visie

Bedrijven in de PBM-industrie en mensen wereldwijd helpen hun groeiambities volledig waar te maken, door de juiste match te maken tussen cultuur en kandidaat.

Missie

Met passie voor mens én ondernemen de best passende professionals verbinden aan bedrijven in de wereldwijde PBM-industrie.

Onze kernwaarden

Passie: alles wat we doen, doen we met passie. Die energie gebruiken we om mooie dingen aan te wakkeren, te inspireren en het beste resultaat neer te zetten — voor zowel bedrijf als kandidaat.

Ambassadeurschap: we stellen ons als een goede gastheer op, zodat mens, merk en bedrijf zich vertegenwoordigd voelen.

Betrouwbaar: we werken op een transparante, zorgvuldige en verantwoordelijke manier. Altijd op basis van wetenschappelijk onderbouwde instrumenten.

Inclusief leiderschap: mensen betrekken, motiveren en waarderen brengt groei en geluk. Met goed leiderschap helpen we de wereld elke dag een beetje beter te maken.

Diversiteit: Culture Fitter gelooft erin dat mensen met verschillende ideeën, interesses en culturele achtergronden nodig zijn om te kunnen groeien. Goede gesprekken en meningsverschillen moedigen we aan. En we vinden het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail of beter nog bel ons!